Lunch - $20.11*
First Course (choice of one)
Soup of the Day
La Nostra Insalata
Bitter greens, dill, shaved fennel, Parmigiano, champagne vinegar-dijon dressing
Prosciutto e Mozzarella Caprese
Prosciutto di Parma, mozzarella and tomatoes
Insalata alla Cesare
Caesar salad
Winter Panzanella
Red-yellow beets, goat cheese, pancetta, dates, arugula
Calamari Fritti
Fried calamari, tomato glaze, oregano aioli
Polenta Fritta Bergamot
Fried polenta, truffle sea salt, caper aioli
Optional: Add speck (smoked ham) - $5 additional
Second Course (choice of one)
Spaghetti alla Bolognese
Rigatoni alle Melanzane e Mozzarella
Rigatoni pasta, roasted eggplants, fresh mozzarella
Pappardelle Sotto Sopra
Fresh Pappardelle, smoked mozzarella, fresh tomato sauce
Hamburger d'Agnello con Mostarda di Pomodoro
Lamb burger with tomato mostarda, melted gruyere, French fries, pita bread
Cozze Saltate alla Marinara
Sauteed mussels, garlic white wine - tomato broth
Risotto of the Day
Panino di vegetali alla Griglia
Grilled vegetable panino, goat cheese, watercress pesto
Panino con Salmone alla Griglia
Grilled salmon panino, horseradish aioli, tomato
Panino con Pollo alla Griglia
Grilled chicken panino, roasted sweet corn, tomato
Salmone alla Lavanda e Miele
Grilled salmon, lavender honey, broccoli, mashed potatoes
Third Course (choice of one)
Tiramisu
Fruit Salad
With vanilla ice cream
Gelati e Sorbetti
Chestnut Cannoli
Dinner - $35.10*
First Course (choice of one)Soup of the Day
La Nostra Insalata
Bitter greens, dill, shaved fennel, Parmigiano, champagne vinegar-dijon dressing
Winter Panzanella
Farm red-yellow beets, pancetta, goat cheese, croutons, dates
Insalata alla Cesare con Carta di Musica
Caesar salad, thin wafer basket
Caprese di Barbabietole con Chip di Prosciutto di Parma
Beet caprese, buffalo mozzarella, prosciutto chip
Polenta Taragna con Ragu di Lumache al Burro Aromatizzato
Valtellina polenta, escargot ragu, garlic butter
Tar Tar di Agnello con Uovo di Quaglia e Salsa al Limone e Aglio
Lamb tartar, quail egg, chilies, chives, red onions, truffle essence
Carpaccio di Manzo con Sedano , Olio e Limone e Parmigiano
Beef carpaccio, truffle-lemon vinaigrette, celery, parmigiano, arugula
Terrina di Fegato d'Oca con Pan Brioche e Mostarda di Fichi...additional $7
Moulard terrine, pan brioche, cornichons, fig mustard
Flat Bread of the Day
Calamari Fritti
Fried calamari, tomato glaze, oregano aioli
Polenta Fritta Bergamot
Fried polenta, truffle sea salt, caper aioli
Optional: Add speck (smoked ham) - $5 additional
Second Course (choice of one)
Pappardelle Sotto Sopra
Homemade pappardelle pasta, fresh tomato sauce, smoked mozzarella
Gnocchi di Menta con Ragu d'Agnello
Mint-ricotta gnocchi, lamb ragu, dill crème fraiche
Garganelli in Salsa Rosa al Salmone Affumicato e Pernod
Garganelli pasta, Pernod sauce, smoked salmon
Francobolli di Ricotta e Spinaci
Homemade ricotta-spinach stamps, fresh tomato sauce
Stracceti di Funghi Selvatici
Straccetti pasta, wild mushroom sauce
Sacchetti di Zucca con Salsiccia, Salvia e Amaretti di Saronno
Homemade pumpkin sacchetti, amaretto cookies, sausage, Alfredo Parmesan sauce
Pollo Organico Ripieno di Sasiccia con Salsa di Funghi, e Spinaci Agliati
Smart airline chicken, sausage stuffing, crispy mushrooms, celery root lasagna
Il Cioppino di Sotto Sopra
Lobster bisque, mussels, clams, cod, salmon, crab claw, Tuscan bread
Salmone Saltato alla Moda dei Baschi
Wild salmon - pan seared, chorizo, clams, sofrito sauce, cannellini beans
Costoletta di Manzo Brasata con Polenta al Tartufo e Insalata di Erbe
Slow braised beef short- rib, truffled polenta taragna, celery root-grapefruit-parsley-mint herb salad
Delmonico di Manzo...additional $10
Delmonico Ribeye - espresso rubbed, pumpkin lasagna, broccolini, Barolo reduction
Fish of the Day
Risotto of the Day
Third Course (choice of one)
TiramisuPistachio-Chocolate Crème Brulee
Apple Strudel
Chestnut Cannoli
Warm Chocolate Cake
With raspberry sorbet
Ice Cream or Sorbet of the Day
*Menu items are subject to change due to availability or market changes
No other promotions or discounts are applicable during Restaurant Week. Beverages, tax and gratuity are not inclusive.
No comments:
Post a Comment